Σελίδες

Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

βαφτιση σε πορτοκαλι - λαχανι


 Σε χρωματα πορτοκαλι και λαχανι, με πολλα αεροστατα και ακομη περισσοτερα λουλουδια, η διακοσμηση της βαφτισης αυτης πραγματικα εκλεψε τις εντυπωσεις!!!!




11 σχόλια:

  1. Υπέροχα όλα!
    Γεια στα χέρια σου!
    Να ζήσει ο Μάριος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ωραία χρώματα, πανέμορφα αλλά είμαι αμεα και με χάλασε πάρα πολύ που είδα το πεζοδρόμιο να καταλαμβάνετε απο τις συμπαθητικές κατα αλλα δημιουργίες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σ'ευχαριστω πολυ "ανωνυμε" φιλε για το σχολιο σου,απλα για να μην δημιουργουνται λαθος εντυπωσεις, οι δημιουργιες μου δεν καταλαμβανουν πεζοδρομιο, αλλα την εισοδο του χωρου της δεξιωσης.Αυτο που στις φωτο φαινεται ασφαλτοστρωμενο ειναι ενας χωρος περιπου 120 τετρ στο ιδιο υψος με αυτο που λετε πεζοδρομιο και ο οποιος ειναι ο ευρυτερος χωρος εισοδου. Ο δρομος και το κανονικο πεζοδρομιο, βρισκονται σε εντελως αλλο σημειο απο αυτο που βλεπεται στις φωτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαίρομαι που τελικά δεν είναι πεζοδρόμιο, οι λάθος εντυπώσεις δημιουργήθηκαν απο την λάθος οπτική γωνία που πάρθηκε η φωτογραφία.
    Ενα σύνηθες πρόβλημα λόγω της κινητικής μου κατάστασης είναι η μη προσβασιμότητα των πεζοδρομίων, οπότε καταλαβαίνετε πόσο πολύ με "πονάει" αυτό.
    Καλές δουλειές να έχετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. να ειστε καλα
    και ειλικρινα σας ευχαριστω για την παρουσια σας εδω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απο κοντα ήταν ακομα πιο υπεροχα....πραγματικα παραμυθενια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μάνια μου γλυκιά όλα υπέροχα για άλλη μία φορά! Μπράβο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή